Falopás miatt érkezett bejelentés a Rendőrségre 2013. október 03-án délelőtt. Vértesacsa, Ady Endre utcában egy kiskocsival hordta a fát az udvarára egy férfi. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 0,5 m3 száraz fát az utca végén lévő erdőben szedte össze a tulajdonos engedélye nélkül. A fát a rendőrök lefoglalták, majd a tulajdonosnak visszaadták. A 33 éves vértesacsai férfit elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően, szabálysértési őrizetbe vették.
Ugyanezen a napon délután is falopásról érkezett bejelentés a Bicskei Rendőrkapitányságra. A bejelentő a bicskei fatelep felől látott közlekedni egy lovas kocsit, amin frissen vágott fa volt. A rendőrök az adatgyűjtést követően, a városban megtalálták azt a 42 éves bicskei férfit, aki a lovas kocsit hajtotta. Az eltulajdonított faágakat a rendőrök lefoglalták, majd a személyt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

FM RFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása