Pilisi aranyeső

Címkék: sport kempo dhkse

2013.10.09. 13:35

jókempókép.jpg

 

A DHKSE kempós csapata október 5-én szombaton, Pilisben a Kempo Magyar Bajnokság Gyerek, Serdülő Korosztály 2. fordulóján vett részt, ahol a kis létszámú csapatunk mindössze hat versenyzővel szép teljesítményt nyújtott.

 

A bajnokságon 12. klub képviseltette magát és több mint 90 versenyző mérte össze erejét és tudását a jó hangulatú versenyen. A délelőtt folyamán a technikai számok és a szíves vendéglátásként kapott pincegulyás után a küzdelmi számok következtek.

Amilyen számban csak elindult a DHKSE bármelyik versenyzője ott érem is született.

A technikai számokban, fromagyakorlatban Tuska Éva ezüst, Orbán Kata és Orbán Eszter aranyérmet szerzett. A küzdelmi számok közül chikare-ben Rácz Balázs, Fülöp Krisztián, Tuska Éva, Orbán Kata és Orbán Eszter aranyérmet, Kristek Szabolcs bronzérmet szerzett, míg light-contact-ban Fülöp Krisztián és Orbán Eszter aranyéremmel gazdagította a gyűjteményét. Eszter ezzel a kupa legeredményesebb lány versenyzője címet is elnyerte. Külön öröm volt, hogy frissen avanzsált bírónk Orbán Szabolcs is remekül helyt állt a verseny alatt. Metzger Antalnak - egyesületünk elnökének - pedig köszönjük a kíséretet és a támogatást amit a versenyzőinknek nyújtott.
A verseny végén még egy meglepetéssel is gazdagodtunk, hiszen kiemelkedő teljesítményünkért a klubok versenyében a második helyért járó kupát is hazahozhattuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása