30kmh.jpg

 

30kieg.jpg

 

Ma délután 30 km/h-s sebességkorlátozó táblát helyeztek ki a "Gyermekek" tábla alá Bicske Szent István út-Bocskai utca kereszteződéséhez, a Pizzafaló elé - aminek területi hatálya egészen a Kégl Autósbolt, Kelemen szervíz és a Mizsér zöldséges magasságáig érvényes.

Vigyázzunk a gyerekekre, egymásra, magunkra és a pénzünkre...  

 

gyerekekresz.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy újabb lehúzó hely épült akkor városunkban, szép, belátható szakasz, lesz ott gyakran háromlábú a bokrok között.
Érdekes viszont, hogy az 1-es sdulinál a templom után (és visszafelé a suli előtt) lekerült a 30-as, helyette viszont szép sárga fényvisszaverős figyelemfelhívó tábla került, ami azt hiszem alapból 30-at jelent, szóval azért mert nincs kiírva, még nem lehet száguldozni.
Most már akár a Bicske tábla alá is ki lehet tenni a 30-as sebesség korlátozó táblát! Ez már a ló másik oldala.
A kettes iskolából kijövő gyerekeknek, miért kell a buszmegálóig legyalogolniuk, a zebráig? A telep felé lakó gyerekeknek miért nem lehet a régi édász mellett vagy szemben gyalogos átkelő helyet felfesteni!Meglehet nézni nap mint nap hogy közlekednek agyerekek! Az önkormányzat miért nem a gyerekek kezébe adják a 30- as táblát!!!
Esetleg érdemesebb lett volna zebrákat felfesteni - üzenem a nagyeszű illetékeseknek. És kifejezetten örömteli, hogy lassan már minden bicskei utcában kinn van a 30-as tábla, de a Zrínyi utcában még mindig autópálya-állapotok vannak minden reggel és este, mert szinte mindenki, aki az állomásra megy, ezen, a város talán legkeskenyebb egyirányú utcáján száguld végig. Többek között azért is, mert sem a rendőrség, sem az önkormányzat nem képes a Szent István úton, a malom előtt rendet tenni. Ki kellene végre helyezni a várakozni tilos táblát - és a malom vagy za udvarában parkoltassa a sokszor pótkocsis teherautókat, vagy álljanak meg városon kívül (pl. tesco vagy lidl parkolója), s telefonon szóljanak a sofőrnek, ha az ő kocsija kerül sorra.
Felfoghatatlan ez a kupleráj - de az is, hogy pár lépésre lakik egy önkormányzati képviselő, és úgy látszik, füle botját sem akaródzik mozgatni a probléma megoldása érdekében.
süti beállítások módosítása