bicske_csik_1383139783.jpg_722x480

A szervezők szerint százhúszezren követelték Székelyföld területi autonómiáját a Székelyek Nagy Menetelésén. Köztük volt a tizennyolc fős bicskei küldöttség is, melynek utazási és szállásköltségeit információink szerint Bicske városának költségvetéséből, annak is tesvérvárosi kapcsolatainkat szolgáló részéből finanszírozták. Mind Bicskéről, mind Magyarországról számos Székelyföldnek autonómiát követelő tüntető saját költségén érkezett Székelyföldre. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nos, jó látni, hogy amire a városvezetés akarja, arra van pénz. csak csendben jegyezném meg, öntudatos menetelők az ilyet saját zsebből állják - pontosan ez az az "áldozat", amit az ügy érdekében meghoznak. hogy saját zsebükbe nyúlnak, és így segítik azokat, akiknek a céljaiért kiállnak.
se az ingatlanom, se a gépkocsim után nem azért fizetek adót a városnak, hogy politikai célú gyaloglásokra költse. közpénzből ne tessék magáncélokra, vagy nem helyi érdekű dolgokra költeni.
ha jól látom, az én adómból egyébként is nagggyon jól megfizetett polgármester és alpolgármester is ott mászkál. most tehát még a túrájukat is én fizessem??? micsoda mikszáthi regénybe illő, utolsó dzsentritempó ez?!
menetelnejenek meg szállásolják el magukat a fizetésükből, kihúznak a zsebünkből eleget minden évben erre.
és még mielőtt bárki félreértene: hozzászólásom nem a székelyek menetelése ellen, hanem a bicskei önkormányzat elképesztően felelőtlen és felháborító költései ellen íródott.
egészen komolyan bicskanyitogató ez az egész félresikerült csapat a város élén! De megérdemeljük - ha ezután a 4 év után akár csak egy képviselőt is a helyén hagy a város, akkor tényleg úgy kell ennek az egész sárfészeknek!
süti beállítások módosítása