"Kedves ismerőseim! Ma voltak nálam hívatlan emberek és elvitték értékeim! Vigyázzatok és ha van puskátok, használjátok! (...)" - tette közzé dühében, elkeseredettségében a sodrából méltán kihozott sértett, aki különben igen rendes, jó humorú ember. 

'Kertváros, Török Bálint utca. Napközben, az ajtót felfeszítve bejöttek a lakásomba. Készpénz, ékszer, digitális fényképezőgép - ezeket vitték. Szőrnyű érzés, hogy idegenek matatnak a saját értékeid között, a saját otthonodban.

Ki tudja visszajönnek-e? Eltűntek a pótkulcsok, még az este zárbetétet cseréltem. Az a baj, ha nem vagy otthon, nem tudod megvédeni értékeid, ha pedig otthon vagy, talán az életed is veszélyben van. Félelmetes!"

A rendőrségtől ezekben a percekben kértünk tájékoztatást. Szívből kívánjuk az eredményes nyomozati munkát, a maradéktalan felderítést ebben a bűnesetben is.       

"Köszönöm, hogy megírod. Figyeljünk egymásra. Álljunk egymás mellé. Zárjunk össze. Talán könnyebben elkapjuk-elkapják a grabancukat és nem lesz merszük itt dolgos emberek otthonaiba randalírozni" - zárta a betörés sértettje.  

 

 I.A. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása