"Remélem, aki tegnap este betört hozzánk míg a pékségben voltunk, az patikára költi azt a pénzt, amit az ékszereinkért kap. Ez már szörnyű, megint kezdődik?" - teszi fel a kérdést egy bicskei polgár. 

Ma 16 óra körül jegyezte fel ezt a közösségi oldalon a kifosztott fiatal. Nagy a valószínűsége, hogy az otthonról távozókat kifigyelik, s ha nem látnak benn fényt, szinte még meleg a kilincs a gazda tenyerétől, máris megtámadják a bicskeiek becsületes munkával megkeresett  tulajdonát.     

A "megint kezdődik?" kérdéssel alkalmasint a karácsonyok előtti betörési, fosztogatási bicskei bűncselekmény sorozatokra céloz.  

A Bicskei Szó mindezt elsősorban azért látja fontosnak nyilvánosságra hozni, hogy mindannyian kezeljük így: elkezdődött! 

Figyeljünk oda a nagyívűen beígért térfigyelő hálózat helyett is. Együttműködve, odafigyelve  segítsük egymást, a megelőzést és a rendőrök, polgárőrök munkáját. 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása