A bicskei Laczkó Tibor és családjának kérését tolmácsolja a Bicskei Szó, és szívből kívánjuk Laczkó Tibor úr gyógyulását. A fiatalember állapota súlyos, orvosai küzdenek az életéért, folyamatosan műtéteket végeznek, ami a vérveszteség miatt igen vérigényes feladat.

Mint azt Horváth Jánosné, a Bicskei Vöröskereszt vezetője lapunknak elmondta: a jóakaratú bicskeieket december 11-én szerdán 11 órától 18 óráig szeretettel várják a véradásra a Petőfi Művelődési Központba - mely véradás sürgőssége, S.O.S. mivolta mellett inkább azzal a ténnyel teheti érintetté Bicske és könyékének lakóit, hogy ezzel a véradással konkrétan egy bicskei férfi, egy bicskei gyárban dolgozó családfő életének megmentése érdekében nyújthatjuk karunkat, vénánkat a szakemberek felé.

A Bicskei Szó információja szerint a beteg vércsoportja A Rh+ de a háttérmegoldásokkal - áttételesen, közvetetten mindenféle véradás segíthet, ezért december 11-én szerdán fogjunk össze a Laczkó családért és fogadjuk el a Bicskei Vöröskereszt meghívását.

Az alábbi segítségkérés pedig a Facebook-on terjed, e Vöröskereszt kommüniké közzétételével majdnem egy időben érkezett a Bicskei Szó címére egy kedves olvasónk levelében mindez, aki bizony szintén megjárta a hadak útját és győztesen tért haza családjához. Ezt a győzelmet kívánjuk Laczkó Tibornak is.    

Tibor több, mint 2 hónapja kórházban van. Vérre van szüksége a gyógyuláshoz, nagyon sok vérre, és folyamatosan. Bármelyik véradó állomáson lehet vért adni. A RH+ vagy 0RH+ vérre van szükség. Be kell mondani az alábbi adatokat, és akkor intézkednek, hogy a vér a megfelelő helyre jusson:
Beteg neve: Laczkó Tibor
Szül.: 1970.09.06.,
TAJ: 029 617 122,
Kórház: Szent Borbála Kórház, Tatabánya,
Osztály: Központi Intenzív Osztály,
Vércsoport: A RH+     

                                                                                                Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása