Felelős városvezetők és alig pár millióba kerülő kabinettitkárságuk szíves figyelmébe ajánljuk ezt az olvasói jelzésünket, ami nemcsak az olvasó által említett utcára lehet igaz, hanem a város teljes területére. Településünk dupla építményadót fizet a rezsicsökkentés jegyében, elvárható lenne cserébe a közterületi síkosságmentesítés. 

HALLÓ!! BICSKE ILLETÉKESEI!!!

A város központjában nevezetesen a FÁY ANDRÁS utcában, ahol gyalogjárda nincsen, jégpálya az egész út! ÉLETVESZÉLYES A KÖZLEKEDÉS!!!!!! És ma a piac miatt fokozott a forgalom is.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzá teszem,a kisállomásról(Bicske-alsó)a városközpontig, alig lehet-csúszásmentesen közlekedni!Egy szórógép szerüt láttam a Kossuth utcában,de az sem szórta az utat.A járdákról már említést sem teszek!(ez, igaz a lakók feladata lenne,ha jól tudom,mert nálunk is le van szórva a járda)
süti beállítások módosítása