Kempokáink Tökölön

Címkék: sport dhkse

2014.02.17. 13:06

t_k_l_1392638655.jpg_1400x710

Tökölön járt a DHKSE 7 fős csapata, a Szigethalmi "Utánpótlás" kupán február 15-én.

Több mint 120 fős versenyzői gárda küzdött a dobogóra kerülésért. A bicskei és alcsútdobozi csapatunk 7 kategóriában mérte össze magát ellenfeleivel. Délelőtt a technikai számok: formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, valamint önvédelmi bemutatók zajlottak; délután pedig elkezdődtek a küzdelmi számok. 

A hosszú nap eredménytáblázata így alakult:

Nagy Anna Réka: 1 arany, 1 ezüst

Orbán Eszter: 2 bronz

Orbán Kata: 2 arany

Cserháti Nyerges Artemisz: 1 negyedik helyezett 

Tuska Éva: 2 ezüst

Fülöp Krisztián: 1 ezüst, 1 bronz, 1 negyedik helyezett

Rácz Balázs: 2 arany, 1 ezüst

Versenyzőinknek keményen helyt kellett állnia a többi csapattal szemben, sokszor láttunk szoros küzdelmeket, ahol a bíróknak bizony nehéz dolga volt a döntésnél. Minden csapattársunk szépen teljesített, egy embert viszont kiemelnék, aki most debütált a Full "B" kategóriában. Rácz Balázsnak hívják a 15 éves kempokát, aki heroikus küzdelemmel szerezte meg első full kategóriás érmét! Sok hasonló élményt kívánok neki!

Gratulálok minden versenyzőnek!

Rácz Richárd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása