j_t_konys_1393090961.jpg_680x960

Örömmel hozzuk nyilvánosságra, hogy Bicske város hivatalosan is csatlakozik a városlakók immár hagyománnyá vált önzetlen, spontán, civil összefogásaihoz és Bicske város hivatalos jótékonysági báljának bevételét nyújtja majd bicskei családok felé. 

A bicskeiek már nagy gyakorlatot szereztek az önmagukért és egymásért való kiállásban a kemény időkben... lásd iskolások, szülők és pedagógusok összefogásai vagy a Vállalkozók Bálja a Pizzafalóban, mely február 8-án három bicskei család hat gyermeke mellé állt.

Ezzel a bálszervező lépésével az önkormányzat a városlakókban rejlő jó szándékot ismeri fel és értékeli.   

Legyünk ott egy emberként minél többen, mutassuk meg, hogy nekünk a gyerekeink a legfontosabbak - és ez már így is marad.  

A bál kedvezményezettjei  azok a gyermekek lesznek, akikért az összefogásra buzdító első közlemények természetesen nálunk, a Bicskei Szóban jelentek meg, mely legértékesebb munkáinak éppen azokat tekinti, amikkel segíthet.  

Ennél tisztában pedig semmi és senki nem mondja el a legkisebbekhez való odafordulást: 

"...amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg."  

MÁTÉ 25, 45   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása