Ír az olvasó

Címkék: köztisztaság írazolvasó

2014.02.23. 19:49

Ma valaki el akarta vinni a könyvtár főbejáratához legközelebb álló utcai szemetesedény (fém) tartóoszlopát. Kimozgatta a városfejlesztések idején nagy betonba ágyazott vasat - ügyeltek a részletekre -, de nehéznek bizonyult, így félig kidöntve ott maradt az út szélén. Éjjel még jöhetnek érte, hogy feldobják ketten kocsira, ha már egyszer kibányászták - hívja fel figyelmünket Bocskai utcában élő olvasónk. 

A Göllner-ház és a Műszaki Áruház között egyetlen szemetes edény sincs Bicske város főutcáján - csak a tartóoszlopok árválkodnak, amíg lábuk nem kél azoknak is.

Tudom, hogy van, aki szerint feleslegesek az utcai szemetesek én másképp gondolom. A szeméthegyek Bicske utcáin mélységesen felháborítanak. A szünetben tömegesen a postaközben cigiző diákok látványa felháborít és elkeserít, szerintem ez városunk és a suli szégyene és szegénységi bizonyítványa, hogy nem is teszünk semmit a két dologban semmit.

Talán a blogon egy kiírást megérne, ha te is úgy véled - írja olvasónk. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyetértek, Sőt ajánlom a T. városvezetésnek.
Talán így a kampány idején egy kicsit jobban figyelnek a városuk problémáira. De ami még elkeserítőbb az egészben, hogy a Nagy állomáson túl és azon is túl
(
Csákvári út-Váradi Dániel utca-Kinizsi út) egy nyilvános szemetes sincs,

PEDIG OTT IS ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁROK LAKNAK !!!

Akik szintén az emelt adóterheket fizetik Bicskén. De miért is?
Ugyanez igaz, ha a templom felől sétálunk kifelé az Erőmű lakótelepre, kuka egy deka sincs. Talán idén választási kukák lesznek, bár az nem annyira látványos, mint a járdák... :o)
szavazzatok ujra zolira mer jó......mint eddig négy évig..de kari ugyanolyan jo lesz........és ha semmi se lesz azt is minden kedves bicskei megérdemli...éljen zsozsó diszpolgár
Ugyan már! vég nélkül lehetne sorolni, hol mindenhol NINCS kuka. A telepen például az Akácfán volt egy, nem tudom megvan-e még, de a Kerecsendin, Losoncin soha nem volt egy darab se. A kisállomáson azelőtt volt legalább egy őskori undorítóan mocskos darab, de a múlt héten már csak az egy szem pad alatt találtam egy műanyag vödröt (!!!), mostanában az szolgál szemeteskukaként. Siralmas ez az egész, úgy ahogy van. :((
süti beállítások módosítása