A Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. február 25-én hajnalban érkezett bejelentés, mely szerint Bicskén a Bocskai utcában lévő áruház ablakát valaki betörte és onnan ruhákat és egy pénztárgépet lopott el. A helyszínre érkező járőrök és nyomozók megállapították, hogy a  lopást egy külföldi állampolgár követte el, aki ezen kívül egy közelben álló gépkocsi ablakát is betörte. A férfi az autót átkutatta, de abból nem vitt el semmit sem. A tolvajt az egyenruhások elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett, valamint lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették - írja az FMRFK közleménye. 

A Bicskei Szó úgy tudja, hogy a rendőrök a gimi-posta közben és a főtéren is találtak szétdobált, a lopásból származó tárgyakat. Mivel Bicskén nagyívű ígéretek ellenére nem működik térfigyelő rendszer a közbiztonság érdekében, feltehetőleg a Bicskei Postahivatal biztonsági kameráinak felvétele  segíthet a bizonyításban.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása