A Bicskei Szó információja szerint a Tessely Zoltán vezette városban - 16 nappal a három beteg gyermekért a Bicskei Szó cikksorozata és kezdeményezése alapján megtartott jótékonysági bál után, az este milliós bevételét még nem adták át azoknak, akiknek nagyon nagyon-nagy szükségük lenne rá.  

Miután ez a bálozó városlakók pénzadománya,  Tessely Zoltánnak egyetlen napnál többet nem szabadna rajta ülnie.

Ha nem ér rá a jelölt, küldje el a pénzt kibővített titkárságával vagy a főállású alpolgármesterrel esetleg a bál szervezését névlegesen vállalt szervezettel.  

Feltételezésünk szerint az átadást minél közelebb akarják vinni a választáshoz, és bizony meg sem tartották volna a bált e haszonelvűek, ha nem lenne idén választás.   

Srácok, vegyétek már észre magatokat és azt is, hogy ennek most kivételesen nem rólatok kellene szólnia. 

Hanem azokról a gyerekekről, akikért erős civil és iskolai összefogás alakult ki.  

Amúgy szíves figyelmetekbe ajánlom megfontolásra ezt a népi bölcsességnek is megfelelő magyar közmondást: 

Kétszer ad, aki gyorsan ad

"A gyorsan kapott segítség a legértékesebb, mert a halogatott segítség már lehet, hogy nem segít, hisz az ember kifuthat az időből. Ne tétovázz tehát, ilyenkor ne mérlegelj, ne számolgass, ne hagyd, hogy felülkerekedjék okoskodó, kapzsi, irigy éned, hanem ha lehet és ha képességeid és lehetőségeid megengedik, gyorsan adj. Gondolkozás nélkül. Mert ahol nagy a szükség, közel lehet a segítség, s ha e segítség te magad vagy, akkor ne tétovázz. Ha te nem teszed, más lehet, hogy nem fogja. Mert ott akkor épp te vagy az az ember, aki éppen ott és éppen azért vagy ott, hogy segíts."

 

ia 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majd Tessely Zoltán kihívja a tévét,rádiót a választás előtti napokban,és átadja az adományt!Figyeljétek meg,hozzá majd a szöveget!Ezt mind ő intézte,mint városvezető, és nyájasan átadja a nagy állatbarát polgármesterünk az adományt!Igaz,hogy csak a kamera felé fog nézni,mert itt csak ő a fontos!
De jó lenne ha nem abból a pénzből játszaná az eszét amit én magam is adtam a gyerekek családjának! Ennyire paprikajancsi nem lehet már valaki!
süti beállítások módosítása