Az első bicskei kerékpár és robogó nyilvántartásba vétel sikeréhez lapunk is örömmel hozzájárult. Akkoriban sokan kérdezték tőlünk, mikor lesz rá alkalom ismét. Itt a válasz.

bringaregi23.jpg

 

Hozzátesszük: minél többen lajstromozzuk kedves járműveinket fotóval, alvázszámmal, annál inkább elterjedhet, hogy itt nem érdemes kerékpárt lopni. Persze, azért a kemény kis fémláncos vagy egyéb "atombiztos" lezárást továbbra is folytatja a jó bicskei.       

 

Tisztelt Bicskei Polgárok!

 

Tisztelettel tájékoztatom Bicske Lakosságát, hogy 2014. március 27-én (csütörtökön) 9 és 13.00 óra közötti időben a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai a Spar parkolóban kerékpár és robogó nyilvántartásba vételt tartanak.
Ennek során a kerékpárokat és robogókat bűnmegelőzési és felderítési szempontból nyilvántartásba vesszük azzal a céllal, hogy naprakész és a lehetőségek szerint pontos lajstrommal rendelkezzünk. A Spar parkolóban felállításra kerülő rendőrségi bűnmegelőzési sátorban fényképfelvételek készülnek, illetve rögzítésre kerülnek a járművek azonosító jegyei és speciális ismertető jelei. A nyilvántartásba vett kerékpárok eltűnése, vagy eltulajdonítása esetén azok megtalálására és beazonosítására nagyobb esély nyílik.

A járművek nyilvántartásba vételére történő jelentkezés ingyenes és önkéntes.

A Bicskei Rendőrkapitányság nevében tisztelettel várjuk az érdeklődő Bicskei Polgárokat!


Dr. Balázs Sándor r. alezredes
rendőrkapitány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása