Ha Tessely Zoltán ezt a közvilágítással kapcsolatos, Balatonlellén már működő virtuális hibabejelentőt létrehozná - lehet hogy itt is átvághatna egy akkora átadószalagot, amit annak idején egy "buszöblöcske" esetében használt.      

Emellett a teljes testület szíves figyelmébe ajánljuk, hogy ez a Balaton-parti város olyan civilizációs magaslatokat ért el, hogy még a képviselők előterjesztései is publikusak. Ott mintha egyenrangú félként kezelnék az ott élőket. Mármint a bicskei helyzethez képest. 

A Fidesz iroda kirakatában itt Bicskén, áll egy vicces kép. A jelenet szerint polgármestert körülállják olyan emberek és beszélnek is vele, akik közül különben egyetlen személy ismerős. A kép szerint, melynek központjában a mindenkinél nagyobb polgármester áll,  éppen beszélget a néppel, sőt, azt hiszem, mint szellemi vezetőnk éppen magyaráz nekünk. Nos, itt ez Bicskén úgy ment hosszú évekig, hogy kibővített titkárságán lehetett időpontot kérni tőle esetenként tíz perc alatt elmondható dolgok érdekében. Az anekdota szerint volt olyan környező települést vezető polgármester kollégája, akinek szintén időpontot kellett volna kérnie. De ez már egy másik történet. Más dolga volt.  Más dolga lesz.  

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A felvetés jó, csak pontatlan.
Bicskén soha nem készítettek a Képviselők előterjesztést. A "munkát" mindig a hivatal dolgozói csinálták sőt még határozati javaslatot is mellékeltek.
A Polgármester Úr is csak átnézi mint egy dolgozatot és legtöbbször a számara elfogadhatót engedi, vagy rövid mondatok odafirkantásával javítást kér, vagy esetleg "érekeit nem támogatót" elnapolja.
@Aalko: Hiába, nem tagadja meg a szakmáját!Javít,osztályoz,visszadob,átírat,hogy a szája ízének megfeleljen!Netalán aki nem jól készíti el az előterjesztést az egyest kap,vagy netán fegyelmit?A kis diktátor kicsiben!
EGY MEGOLDÁS VAN NEM KELL RÁ SZAVAZNI!!!Bár kétségkivül a rajongótábor nagy hiszen agymosás volt/van/lesz.....de esély van tessék nem rá szavazni mélyen tisztelt Bicskeiek...
süti beállítások módosítása