A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt vádemelést javasolt két férfival szemben - írja közleményében az FMRFK. 
A helyi rendőrkapitányságra 2014. január 27-én késő délután érkezett bejelentés, mely szerint Bicske, Csabdi úton lévő áruházból egy 31 éves férfi és 32 éves társa ruhaneműket, kozmetikai cikkeket és - egy üres üvegbe áttöltve- szeszes italt próbált meg ellopni.
Az egyenruhások a helyszínen elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították a két bodméri férfit, akiket a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A tolvajok elismerték tettüket.
A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása