ov_tz_1397418220.jpg_720x960

Magyarország 51 éves miniszterelnöke bicskei környezetben, jobb lábát az Emlékezés virága címmel 2006-ban fölállított 1956-os emlékmű díszkerítésére fölrakva... de nem szotyizik. 

A történelem felszentelte azt a helyet, ahová az Emlékezés virága című 1956-os emlékmű került.A forradalom hírére a bicskeiek gyülekeztek itt 1956-ban.Az 50. évforduló tiszteletére, Gyulavári Pál bicskei kötődésű szobrászművész alkotását helyezték el a Szent István úti kereszteződésben, a volt Országzászló helyére.A carrarai márványból készült emlékmű egy letisztult virágformát, egy bimbót ábrázol, emlékeztetve a nyiladozó szabadságra.Talapzatára a szobrász Márai Sándor sokat idézett szavait véste: Egy nép azt mondta: Elég volt. Állíttatta: Gróf Batthyány Kázmér Műpártoló Közalapítvány és Bicske Város Önkormányzata. 

A "Szenvedélyünk Magyarország" a Fidesz iroda ablakának új fölirata.

Szenvedélyünk Magyarország. Ennyire?   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laza mint a riga lánc.....köszönjük bicske....ujjan csudálatos ez....
süti beállítások módosítása