lilike.jpg

 

Rövid beszámoló a TeleSportban a kempo világkupáról. Az első vágóképen Piros Patrikunk 3:11-nél a SAI-val bemutatott formagyakorlat közben, amivel bronzérmet hozott a magyar csapatnak és büszkeséget a DHKSE-nek. A felvételen Ódor Lilit láthatjuk-hallhatjuk, aki a 16 év alatti kategóriában ezüstérmet szeretett edzői, sporttársai és családja nagy örömére. Testvére, Ódor Erik szintén egy ezüstérmet szerzett a Felcsúti Fehér Tigrisek harcosaként. 

 

Felidézi édesapja szavait, hogy választ adjon arra, miért edz. Mint az Lili és Erik édesanyja, Ódorné Palkovics Erika kérésünkre elmondta: "Októberben lesz hogy harmadik éve csinálják, Tóth Karcsinál kezdtek, aztán most 1 éve járnak Felcsútra a Gyurihoz.Idén tavasszal volt a Juhász Ferenc Világkupa, ott 5 x bajnok lett.Most sok múlott a sorsolásom. Heti 4x járnak edzésre az apjukkal. Szombaton semi contactba is mindketten ezüstérmesek lettek.Lili augusztusban lesz 12 éves,Erik  augusztusban lesz 10 éves,A sport fontos, bár sok a kiadás - 270 euro volt most is a nevezési díj,ezért kerestem támogatókat, egy-két bicskei vállalkozó segített is,nekik nagyon szépen köszönjük, mert így minden számból tudtak indulni, amiből szerettek volna. A gyerekek szeretik, heti 4x edzést, havonta egy verseny ,és az iskolai eredményeik is nagyon jók, Erik kitűnő lett félévkor, Lilinek négy négyese volt csak.kitartóbbak, ellenállóbak lettek.Mi meg támogatjuk őket amennyire csak lehet!" 

   Íme, a TeleSport.... (3:14-nél kezdődünk) 

A képen a nyilatkozó édesanya tartja a zászlót: 

ope.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása