"Bicske alsón a jó öreg bakterház előtt, amit 2006-ban önkéntes munkával a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság tagjai újítottak fel - olyannyira nem fontos senkinek, hogy másfél méteres gazt lenget a szél a váróterem bejárata előtt - írtuk egy mai cikkünkben. 

Ennek a szépséghibája, hogy az önkormányzat szerződés alapján nem kevés pénzt kap a MÁV-tól a két vasútállomás és környezetének rendben tartásáért. A szerződésben a terület és a feladatok is pontosan le vannak határolva.

A feladatot a város a Bicskei Gazdasági Szervezethez delegálta....  

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szégyen ahogy a kis állomás környéke kinéz!Hol van az a pénz amit a MÁV fizet Bicskének,hogy rendbe tartsák az állomás környékét?Valakik ez is lenyelték?
dehát van poncsó stadijjon meg más csemegék...az igazi fidess követő gazon át is jár a vonattal és az nem csúnya hanem ősmagyar gaz éljen...a g.e.sz meg minden mást ilyen hatékonyan vérprofin a végletekig szakértelemmel lát el..hiába ott nagy arcok vezetik a fényt...
nagyállomás: közvilágítás nuku, a járda lényegében szakaszonként eltűnt. a lekaszált fű ott rohad mindenhol, a legallyazott fa a zrínyi utca végén, a gyalogos út KELLŐS KÖZEPÉN szintén otthagyva. ez aztán a minőségi munka.
de a lényeg, hogy a szent istván úton már ki vannak biggyesztve a muskátlik. az aztán baromi fontos.
és ha már itt tartunk: az hol és mikor dőlt el, hogy a városi szakik a település egyes utcáin nyírják a lakóházak előtti árkokat, máshol meg nem? hová kell költöznünk városon belül, hogy puccos térkővel kirakott minőségi út, járda, és önkormányzatilag nyírt árok jusson nekünk is?
süti beállítások módosítása