Kedves Vásárlók! Hamarosan elérkeznek az ÁLTALÁNOS ISKOLAI valamint ÓVODAI BALLAGÁSOK.
Ezen alkalmakból is szeretném megkönnyíteni a virágvásárlás lebonyolítását, melynek eredményeképpen Önnek nem kell várakoznia, sorban állnia, míg csokra elkészül, s magam is több időt s figyelmet tudok fordítani virágcsokra elkészítésére, a kompozíció tökéletesebb kidolgozása érdekében. Ezen kívül KEDVEZMÉNNYEL, illetve AJÁNDÉKKAL szeretnék kedveskedni mindazok részére, akik időben megrendelik szeretteik számára köszöntő csokraikat.
Ennek értelmében, mindegyik ballagási ünnepségre vonatkozóan, amennyiben Ön az érintett ballagás előtt LEGKEVESEBB 3 NAPPAL, legkevesebb 3000 Ft értékben a BALLAGÁSI CSOKROT ELŐRE MEGRENDELI, BALLAGÁSI SZALAGOT ADOK AJÁNDÉKBA.
Továbbá, PEDAGÓGUS NAP alkalmából -10% KEDVEZMÉNYT biztosítok az adott esemény ELŐTT MINIMUM 3 NAPPAL leadott ELŐRENDELÉSE ESETÉBEN.
AKIK KEDVELŐI A Noémi Virág Galéria OLDALAMNAK, VALAMINT MEGOSZTJÁK EZEN HIVATKOZÁST, AZON KEDVES EMBEREK KÖZT A JÚNIUS 23-ÁN KEZDŐDŐ HÉT FOLYAMÁN KISORSOLOK EGY CSODASZÉP CSEREPES NÖVÉNYT, hogy mit, az legyen MEGLEPETÉS, AMELYET A SZERENCSÉS NYERTES ÁTVEHET ITT A VIRÁG GALÉRIÁBAN.
Köszönettel:
Noémi a Virág Galériából

Cím: 2060. Bicske, Kossuth tér 9.
Tel: 06-22/425-398
e-mail: noemi.virag.galeria@gmail.com


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása