hfu_1400273020.jpg_960x720

Olvasónk által készített felvétel

Fb-bejegyzés a témában néhány órája: 

"Ígéret van, és történt egy "kis" változás... de a helyzet mostanra már rosszabb és tarthatatlan!

Bicske HÁRSFA UTCA ( bicske.info ) Bicske - Szeretem Bicskét

Az első képsorozat után másnapra jött az útkotró, és végig tolta az utcát, majd megint másnap érkezett 2 (a képeken látható) autó "sóder" és 2 db munkagép ( 1 db kotró, és 1 db hengerező). Plusz 4 max. 5 ember, akik a gépek munkáit egészítették ki. 

A képeken látszik a munkafolyamat, majd az első kisebb esőzés, és a MÁSODIK nagyobb esőzés utáni helyzet...

Nem hogy nem oldottak meg semmit, de a helyzet mostanra sokkal rosszabb és tarthatatlan lett!

A HÁRSFA UTCA közel 30 éves fennállása óta, a kb. 25 lakóház, gépkocsikkal éves szinten sem kevés pénzt fizet be adók címén a Városi Önkormányzat részére. 

Kérdésünk: MIKOR LESZ VÉGRE "NORMÁLIS" ASZFALTOS ÚT?

Egy jó ideje már "Város" vagyunk, és talán szégyelljem magam én a város vezetőség nevében és helyett, amiért a 21. század fejlődő jó híréből nem kerül egy városi utcára aszfalt? Hogy is van ez, tisztelt illetékesek?

Az utca és a lakók eddig tűrték a tarthatatlan helyzetet!

 

Tisztelettel kérjük a Város vezetőségét a mielőbbi intézkedések meghozatalára, és megkezdésére, még mielőtt nagyobb károk nem keletkeznek, akár az ingatlanok, akár a lakó személyek életkörülményeivel kapcsolatban!

 

 

Nem újabb ígéreteket és félre magyarázatokat akarunk, hanem valós tetteket és cselekvést! Mert az eddig városi reakció enyhén szólva is "undorító"....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása