Nem hivatalos információink szerint még az önkormányzati választás előtt célt érhet a Bicskei Szó által kommunikált kisgyermekes szülői kezdeményezés: minden bicskei játszóteret renováljon a város és építsen egy újat, korszerűt, körbekerített és őrzöttet a szintén bicskei civilek összefogásából szépülő Bicske Szíve Parkban.  

Úgy tudjuk, mozgolódik végre a városvezetés is. A bicskei szülők korábban a Bicskéhez legközelebb eső város,  a zsámbéki fémbútorgyártó cég játszótéri üzletágvezetőjét hívták meg találkozóra Bicskére. Az őáltaluk hozott választékból alakította ki a szülői közösség a "Miénk a vár!" elnevezésű játszótér elképzelést, ami kicsiknek és nagyoknak is megfelelhet. 

A döntnökök figyelmébe ajánljuk a Vértes Agorája (Tatabánya) közelében fekvő játszóteret, amiről áradoznak azok a műszaki és nem műszaki emberek egyaránt, akik már látták.  

Annak idején bicskei szülők fóruma hívta fel a figyelmet az ebek harmincadjára hagyott játszótéri állapotokra valamint arra, hogy ez semmiképpen nem illik egy önmagát gyerekbarátnak, családbarátnak nevező önkormányzathoz.     

Reméljük, valóban történik játszótéri áttörés a választások előtt és tesz egy lépést Bicske abba az irányba, hogy családbarátibb várossá váljon - de nem csak lózungokban és üres szavakban, hanem tényekkel is. 

 

Izing  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása