Mérési pont az aszfalton

Címkék: parkolás utak

2014.06.12. 11:29

Amikor a kerékpáros a Kossuth utcáról a Göllner-sarki Stop! táblához érkezik, majd balra nagy ívben a József Attila utca felé fordul, az út közepén feltűnhet egy nem nagy - sárga színű x-jel, egy mérési pont a burkolatra fölfestve.    

Ez a pont - úgy tudjuk -, a József Attila utca és Szent István út határvonalának egy pontja. Valószínűleg tervezők alkalmazzák 1. vagy a járási hivatal tervezésében, 2. vagy pedig annak a parkolónak a normálissá  alakítása érdekében, ami most is parkoló az áruház, porcelánbolt és a méteráru bolt előtt.
Amennyiben a kereszt valóban mérési pont, akkor azért lehet. mert ott válik el a József A. utca a Szt. Istvántól.

A 3. lehetőség azonban biztos: az említett sárga kereszt az úttengelyek metszéspontját jelöli, elsősorban az útfenntartáshoz kapcsolódóan került megjelölésre. Használható tervezéshez is, mert bemért koordinátájú pont.

ia 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása