A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség szorosan együttműködik a közbiztonság javítása érdekében.

Bicskén 2014. június 21-én tartották meg a Fejér Megyei Polgárőr Napot. A rendezvényen a polgárőrség és a rendőrség képviselői is hangsúlyozták, hogy a rendőrség a közbiztonság javítása és a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében végzett munkájának fontos láncszeme a polgárőrök segítsége.

A közösen elvégzett munka elismeréseként a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság jutalomban részesítette Hideg Lászlót a Csákvári Polgárőrség, Kovács Sándort a Pannon Polgárőrség és Pintér Lászlót a Székesfehérvári Polgárőrség tagjait. A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség 2014. július elsején hasonló jutalomban részesítette Kovács Zsolt r. alezredest, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vezetőjét, míg dr. Balázs Sándor a Bicskei Rendőrkapitányság vezetője és Keserű Gergő r. zászlós bodajki körzeti megbízott már a polgárőrök napján átvehette elismerését - írja az FMRFK Sajtószolgálatának közleménye. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása