Kérjük, jelentkezzen, aki szemtanúja volt annak a motoros balesetnek, amely június elején történt Mány és Zsámbék között.
A Bicskei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 07020/427/2014. bü. számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoz. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 4-én 11 óra 50 perckor egy motorkerékpáros közlekedett a 1104-es úton Mány irányából Zsámbék irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban egy jármű feléje sodródott. A gépkocsi kikerülése végett a motoros jobbra az úttest széle felé haladt, azonban megcsúszott,elesett és jobb keze eltörött. A szemből érkező gépkocsi megállás nélkül elhajtott.
A bicskei rendőrök keresik a baleset két szemtanúját egy hűtőautó fiatal férfi vezetőjét és egy sárga színű Volkswagen platós autóval közlekedő urat, akinek egyik karja be volt gipszelve.
A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, vagy az érintett járművel, illetve annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányságon, vagy hívja a 06/22-566-020 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számon, vagy a 107, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása