A város 1,4 millióért csináltat 6 db akácfa rönkasztalt padokkal a Város Kemencéje elé.

Ez azt jelenti, hogy garnitúránként bruttó 233 ezer forintot ad a város egy ilyenért.  Olvasói kontroll ajánlatunk érkezett, akik nevetve ajánlották figyelmünkbe, hogy bruttó 80 ezer forintért teafaolajjal együtt el lehet készíteni darabját, tehát az egész kerülne bruttó 480 ezer forintba.

Érdekes kis dolgok ezek.

De mégsem 11 millás fahidacska hordógurítással.... Mint a kontroll ajánlat tevője mondotta: ebbe a félmillió alatti teljes árban - 6x80 ezer - benne van a teakfaolaj is.  Vicces, hogy a bicskei újság tán külön ármagyarázatként kiemeli a teakfaolajas felületkezelést, ami körülbelül annyi, hogy az előbbi linken látható anyagokkal kenik, pácolják.

Amúgy jó, hogy lakossági kezdeményezésre végre nem rendőröket küldenek a lokálpatriótákra, hanem fejlesztik azt, ami bicskei családok költségtérítés, cafetéria, altitkár, főtitkár és kabinet nélkül is megtettek az otthonuk szebbé tételéért.

Eklektikus lesz ugyan a fenyőácsolat alatt az akácfa rönkbútor, de ha valami mindent bír, akkor az az akác. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hűha. Elég drága. Ülni azért majd lehet rajta?
süti beállítások módosítása