Felháborító, amit vele szemben a felcsúti hatalmasok elkövettek, az pedig még felháborítóbb, amit ez a nem is tudom milyen nevű pártszövetség (Együtt-PM) talál ki az igazmondó juhásznak: induljon polgármesternek Felcsúton.  

Szánalmas és fájdalmas, hogy megfeledkeznek róla: a kiforgatott aztán megszédített juhásznak ezután is ezen a földön kell élnie, nem lesz hová mennie, nem élheti percmentoraival a kávéházi életet Budapesten.   

A nagyon okos, nagyon  kreatív pártemberek  a kiforgatott és ellehetetlenített Váradiból, aki valószínűleg sosem lenne képes egy település vezetésére, bohócot csinálnak. Valószínűleg azért, mert partnerre találtak benne, s azért, mert nagyon okos pillanatukban arra ébredtek rá marketingről gondolkodva: ez a Nagy Alkirály és az Igazmondó Juhász magyar népmeséje, tehát nagyon jól jöhet a pártnak.  

Ez legalább akkora gyalázat és szomorúság ennek az országnak, mint valakitől az összerakott  trágyáját elhordani... Hozzáteszem: az, hogy gyűjtenek a hétfőn megkárosított földműves 100 ezres kára enyhítésére, szép és jó. Elég lett volna ennyi. Mert mindenek van határa.

 

"Nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje földjének megrongálása miatt. Erről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta az MTI-t kedden.

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott közleményben közölte, hogy a földjét ért kár miatt Váradi András ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette az MTI-nek.
Vasárnap este az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy az Együtt-PM Váradi Andrást indítja Alcsútdobozon Mészáros Lőrinccel szemben - közölte az Index. A polgármesterjelöltség bejelentését követő éjszaka valaki kombájnnal letarolta Váradi földjén a vetést, mintegy százezer forintos kárt okozva."
  

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása