"Borzasztó hogy nem tudunk semmit tenni a bicskei Katolikus temetőben randalírozó kutya ellen semmit sem!! Felháborodva látjuk nap,mint nap, hogy a temetőben kóborló fekete kutya sorra rongálja meg szeretteink sírját és piszkítja be a sírok közti területet! Többen jeleztük már az illetékeseknek de sajnos hónapok óta nem történik semmi a jelzésünk ellenére sem!!! A helyzet egyre rosszabb és igencsak örülnénk neki ha valamilyen módon orvosolni tudná valaki ezen problémánkat!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az Akácfa Kerecsendi sarkon egy hete fekszik egy macska teteme.......mondjuk se a gyalogosokat,se a sarki ház lakóit nem zavarja sem a látvány sem az illat fűnyirás is volt......bicske jelesre vizsgázik nap mint nap állatvédelemből,odafigyelésből de a lényeg mindez szakértő vérprofi kezekben van ügyintézésileg....hajrá több tisztelet a narancsnak......legyen már körte
a temetőnél járva a környéken élők hívták fel a figyelmet arra, hogy a kutya befogása érdekében a GESZ ketreceket helyezett ki és esténként érkeznek, hogy a ketrecbe kutyaeledelt tegyenek és becsalják a kutyát. egy legalább negyven méter hosszú madzaggal azt is meg tudnák oldani, hogy amikor a csavargó eb bemegy, rárántsák az ajtót. de a kutya bizalmatlan, mert gazdája, aki szintén a környéken lakik, rendszeresen kiengedi az elfogott kutyát, aki ezek után nyilván nem megy be olyan nagy kedvvel a ketrecbe, legyen ott bármilyen csodás falat. valószínűleg nem marad más hátra, minthogy jó illatú kolbászdarabba helyezzenek olyan speciális anyagot, amitől elalszik. akkor aztán viszik az ebtelepre, ahol úgy tudjuk, sokkal több kutya van most, mint csúcsidőben lenni szokott. korábban 25-30 állat már magas létszámnak számított, most van vagy 50 gazdára váró. ha ezt a katolikus temető végében tekergőt álmában beviszik, akkor a gazda csakis a bevitel költségeinek megtérítése után viheti haza. de azután is lehet, hogy megint csavarogni fog, mert a kerítés simán átjárható.
a telep fantasztikus ötletei..hiába a látható hozzáértés..és ahol ennyi kutya van ott esetleg a vezetésnek nem kéne azt is átnézi milyen fantasztikus reklám marketing politika miatt nincs icipici hirneve sem az ebtelepnek talán profi koncepcioval hozzáértéssel kapcsolatrendszerrel működne jobban..na de alacsony iskoláju pénzéhes leszerepelt reklámkutyások(haha)és valójában köztudottan tehetetlen csapattol reményt várni na neeeeeeeeeeeeee..de bicske irtó büszke erre is köszi mindenkinek...
süti beállítások módosítása