Pénteken elköszönt a pót-jegyzőnk is, aki Felcsút jegyzője, aki a hetedik volt abban a konvojban, akik a bicskei Fidesz kiváló történetének legjobb ötlete, Tessely Zoltán polgármestersége idején eddig a törvényesség őreként dolgoztak.

Talán hétfőtől lesz új is, tán hétfőn már jön a nyolcadik bicskei jegyző, miközben még a hatodik is itt van a virtuális valóságban, legalábbis a hivatalos honlap káoszos tanúsága szerint. E percben még SZ.M. teljes nevén írva a jegyzőnk, de a polgármester mint rendszeres olvasónk, hamarosan változtattat. Ez a célunk. A valóságnak megfelelő adatok közlésének kikényszerítése.  
Természetesen a bicskei Fidesz tagok bátran és mélyen hallgatnak, sosem vonták kérdőre főnöküket, vakmerően egy szóval nem kérdeznék meg: "Mégis hogy képzeled ezt?" Sőt. A legbátrabb mélyen hallgatót, aki korábban önmaga főállásúvá szavazásával vonult be Bicske történetébe, már polgármester-jelöltté is tették. Így megy ez. Ő lesz a bicskei Fidesz történetének 2. azaz második legjobb ötlete. 

 

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Fityesz már csak ilyen..narancsba borultak a pálmafák...a bicskei fityesz tagok önérzetesek,céltudatosak,okosok,szivvel-lélekkel tesznek hazáért,városért,mindenért........csak mindezt ugy mint elefánt a porcelánboltban..tehát kevés imádni a narancsot..gondolkodni kéne...mivel?hát ez....
süti beállítások módosítása