Olvasónk így kezdi blogunkhoz írt levelét, amiről az jut eszünkbe először is, hogy nem szabad hagyni elmérgesedni a cég és a városlakók közötti viszonyt:
"Írhatnál egy nyílt levelet a Zöld Bicske új vezetőjének és a polgármesternek" 

"Tegnap szemétszállításkor nem vitték el a kukákat ott, ahol nem volt kint a matrica VAGY NEM LÁTTÁK !

1. A matricákat év elején csőstül kiküldik, egész évre, ha fizettél ha nem.
Nincs átvételi elismervény.
Azt sem tudni, megérkezik-e hozzánk!
A kukára rakod ellopják, az ablakba rakod, a vegetáció eltakarja!
Mind zöld! azt sem lehet látni hol hány literes nincs színnel elkülönítve!

2. Felszólítás nélkül cselekedni, nem szabályos a törvény minden tevékenység előtt előírja a felszólítást!
Mit szólna a tisztelt vezető, ha valaki figyelmeztetés nélkül pofán vágná, vagy megdobálná tojással.
(...)

3. A szemétszállító cég KUKATÁVÍRÓN üzenget az ügyfeleinek, ez már önmagában gusztustalan.
vegyem ki a levelet a kuka fedő alól és tegyem az asztalomra az iratok közé! Hányingerem van!
Követeljük, hogy tisztességesen kommunikáljanakl velünk! fizetünk a szolgáltatásért! (Saját szememmel láttam egy reggeli jelenetet, amikor a gazda kijött behúzni a kukát és érezte, hogy tele van. Én szóltam, hogy van ott valami cetli. Tessely Zoltán vezette város cége üzen az ügyfélnek úgy, hogy a fehér lapot beszorítja a kukafedél és a fölső perem közé - A szerk.)   

4. Szolgátatás teljesítés alapú legalább is a NAV szerint. Tehát ha ki van fizetve a szolgáltatás függetlenül attól, hogy van matrica vagy nincs matrica köteles elszállítani. Tehát a zöldbicske nem teljesítette a szerződéses kötelességét SZERZŐDÉSSZEGŐ!

5.Milyen jogon teszi ki inzultusnak az alkalmazottait a cég! Szerencsétlen dolgozókat a városban több helyen megkiabálták, mert nem vitték el a kukát.

6. Pont a nyár közepén kell példát STATUÁLNI, amikor közegészségügyi szempontból sem szerencsés a kuka tartalmát hetekig tárolni!

7. Javaslat: a gépkocsi vezetőnek vagy a gépkocsin velük tartó ügyintéző készítsen listát, amíg a rakodók keményen dolgoznak. Legyen fölírva, hol nincs matrica, írja föl magának a cég vagy a munkatársa azonnal postaládázza azt az előre elkészített levelet, melyben az áll: most még elvittük matrica nélkül, de legközelebb nem visszük, tehát szíveskedjék nem elfeledkezni a matrica edényen történő rögzítéséről. Ennyi.   

A Bicskei lakosok ez úton írásban tájékoztatják a tisztelt szolgáltató képviselőjét, hogy a városháza vagy a vállalat iroda ajtóiba ürítik az el nem szállított kukákat.
MI SZÓLTUNK!"

Összefoglalva a mi részünkről: figyeljünk a matricák idejében történő kihelyezésére. A cég és a polgármester szíves figyelmébe pedig azt ajánljuk, ott keménykedjenek, ahol muszáj. Itt élnek olyanok, akik értenek a tisztes szóból.  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felháborító!
Tesssely Zoltán szolgáltató közigazgatást ígért, de a szolgáltató közszolgáltatás sem megy neki rendesen.
Sajnos további gond, hogy a szolgáltatást végző cég munkatársai igen keményen bánnak a kukákkal, ürítés közben, ezért azok igen gyorsa leamortizálódnak.
Nem szorosan ide tartozik, de ha már itt tartunk, megkérném többedmagammal a kukás dolgozókat, hogy oda tegyék vissza a kiürített kukákat, ahova mi "kukatulajdonosok” kitettük.
Ne az utca közepére, ne a kocsibeálló közepére, akkor se, ha történetesen egy zsákutca utolsó ingatlanairól van szó, legyenek kedvesek olyan helyre tenni,
ahol később sem lesz útban a hazaérkező tulajdonosoknak vagy az utcában járóknak.
Remélem, azért idáig nem fajul a helyzet, de ezt érdemes megnézni:
www.youtube.com/watch?v=4kmp0MYk2DA
@kekno: adódhatnak hibák, de azért hadd tegyem hozzá: a város több pontján élő családtagjaim szerint is becsülettel végzik kemény munkájukat harmincöt fokban és mínusz húszban egyaránt
"de azért hadd tegyem hozzá"
És még sokan mások is, az országban!
süti beállítások módosítása