Egy budapesti fiatal Bicskén egy rendőri intézkedés során barátja irataival igazolta magát. Az egyenruhások észrevették a trükköt és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást P. Tamás 21 éves budapesti lakos ellen.
A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 16-án hajnalban Bicskén a József Attila utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A gépkocsit vezető fiatal – mivel a segédmotorkerékpár vezetésétől eltiltották – a barátja iratait adta át a rendőröknek. Az egyenruhások észrevették a turpisságot, ezért a férfit elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. A nyomozók P. Tamást közokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az elkövetett szabálysértés miatt pedig feljelentették.

A bicskei rendőrök a napokban befejezték a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek - áll az FMRFK közleménylében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása