Értesülésünk szerint holnap reggel mutatják be a Tessely Zoltán polgármestersége idején dolgozó 10. bicskei jegyzőt, beleértve a helyettesítő tisztségviselőket is. 

Jó munkát kívánunk az új jegyzőnek, aki férfiú,  de neve számunkra még nem ismert.

Tessely Zoltánnak pedig gratulálunk nagyszerű teljesítményéhez, amivel jó alaposan beírta Bicskén sokáig ismeretlen nevét a helytörténetükbe. Szinte kőbe véste. 

Bicske jobban teljesít. Eddig egyetlen választott helyi vezető hivatali ideje alatt nem volt még 6 év alatt 10 közigazgatási vezető itt....

Másutt - jobb helyeken? -, ekkora közigazgatási káoszt és gazdátlanságot okozó hibasorozat után rég lemondott volna tisztségéről a település választott vezetője.  Hogy ne ártson többet. S belátva, hogy nem ért hozzá, belátva, ha a tisztességét meg akarja tartani, akkor tisztségétől kell megválnia.

De végül is  szabad az akarat...

Kinek ez fontosabb, kinek az.

Legjobb annak, aki mindkettőt megőrzi. Tisztségét és tisztességét is. 

 

    ia 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása