pt_1407077942.jpg_480x371

Értesülésünk szerint Pohlmüllner Tamás Bicske város jegyzője.

Korábban a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Pohlmüllner Tamásnak a Jó Állam Fejlesztési Koncepció Végrehajtásának Összehangolásáért Felelős Kormánybiztosi Titkárság Közigazgatási-fejlesztési Főosztályán osztályvezetői kinevezést adott.  

A Fidelitas Komárom-Esztergom megyei elnökeként is tevékenykedett. 

Közigazgatási végzettsége mellett politológus is, Tusványos rendszeres vendége.

A fenti fotó 8 évvel ezelőtt készült.  

Dunavarsány megbízott jegyzője volt.  

Ígéretes politikai, politikusi karrier előtt állhat a fentiek alapján, bizonyára nem végcélnak tekinti a Felcsút szomszédságában meghúzódó Bicske jegyzői feladatát.

Érezzük magunkat megtisztelve.  

Bicske hivatalos honlapján továbbra is a 9. jegyző neve szerepel, amit csak azért nem emelünk ki, mert szegény kabinettitkárnak, akinek munkaköri leírása nem tartalmazza a forgalomszámlálást, e bizalmi állásban sem lehet könnyű követnie az átlag bő félévente megújuló jegyzői forgatag személyes adatait. 

 

ia  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a lényeg narancsbérletes..fityiszimádó..ma csak ez számit tök mindegy mire alkalmas v sem az illető..kis hazánkba narancsba borultak a fák...sajnos de legalább sziv mindenki...
süti beállítások módosítása