Nem szoktam Bicskén sétálni, de mivel szabadságomat töltöm, ezért pici fiammal gyalogosan intéztük a mai napra tervezett dolgainkat. A kisfiam papírt szeretett volna kidobni a kukába, de sajnos csak a hűlt helyüket találta. Elindultunk a József Attila úti óvodától, és a kuka  amelyet sikerült végre meglelni, a Pizzéria után volt. Csodálkozunk, hogy eldobott szemeteket látunk a virágágyások és a fű között?!  (Mert láttunk!)  A 9 éves kisfiam csodálkozva kérdezte, hogy hol vannak a kukák.  Természetesen válaszoltam neki. Hogy mit? Azt mindenki fantáziájára bízom.

Talán eljött a masszív, fából készült szemetesek ideje. De Zoli utód. Azt mindenképpen bicskei asztalossal csináltasd ám!  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása