Nincs bomba a Sparban

Címkék: rendőrség spar

2014.08.08. 09:09

Mint az FMRFK ma reggel érkezett válaszából kiderült, a Spar központot tegnap 9 óra 4 perkor érkezett bombafenyegetés miatt ürítették ki a rendőrök és 13 óra 25 percig a terület átvizsgálása során a bejelentéssel összefüggésbe hozható tárgyat nem találtak.

A bombaárak után viszont több-kevesebb sikerrel továbbra is kutatnak a vevők....

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hm. Ez idő alatt,amíg ott tartózkodtak a rendőrök nem volt fosztogatás Bicskén vagy környékén? :/
Ezt akkor úgy is lehetne kérdezni, hogy ez idő alatt míg a Spar központ környékén szolgáltak a rendőrök, nem volt-e felderítés máshol dolgozó kollégáik részéről? Mert ebből a fenti kérdésből már-már az jön ki, hogy csakis a rendőrök tehetnek a bűncselekményekről... nem a tárca, amelyik nem biztosít megfelelő létszámot és életpályamodellt, keresetet, folyamatos képzést, előmenetelt. nem. a rendőr hibás, aki csúnya módon parancsra kimegy biztosítani egy bombariadós helyszínt. remélem, teljesen félreértjük egymást. vagy úgyis lehetne mondani, hogy egy felelőtlen barom kamu bejelentése egy napra odavonta a rendőri egységeket, valódi, tartalmi,éremleges feladattól elvonva őket. de erre majd jön egy olyan reflex, hogy legalább addig sem büntettek :)
Már bocsánat, de én pl. egész másképp értettem a fenti kérdező kérdését: esetleg nem azért fenyegetett-e valaki bombával, hogy azalatt, míg a rendőrök a Sparban voltak elfoglalva, másutt szabadon lehessen fosztogatni. Ez is logikus feltételezés lenne.
süti beállítások módosítása