Kertvárosi olvasóink nyugalma képviseletében állt ki a Bicskei Szó korábbi cikkeiben,  később csatlakoztak az illetékes képviselők is. Örömmel közöljük a következő olvasói levelet, a megnyugtató megoldás reményében.    

 

"Kedves  Antal!

 

Korábban a Vincotech Kft Igazgatójához írt levelemben jeleztem, sajnálatos a zaj elhárításra célzott beruházás nem felel meg elvárásainknak, a zajpanasz továbbra is fennáll.

 

Örömmel közlöm, 2014.08.18-án válaszlevelükben panaszunkat megértéssel elfogadták,közölték további igen jelentős, mintegy  10,/tíz/millió Ft értékben tovább fejlesztenek 100% megoldásra törekedve.

 

Kérlek, ha időd úgy engedi  néhány mondatban tedd közzé, hogy  az érdekeltekhez is eljusson a panaszosok nevében köszönettel, és közmegelégedéssel vesszük tudomásul a megértő korrekt intézkedést.

A  kivitelezés záros határidejét nem közölte.           Köszönettel:  név és cím a szerkesztőségben"   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása