_p_t_si_ter_let_1408620240.jpg_449x155

Schmidt Nikolett és Gudics Máté munkatársaikkal várják a régi jó vendégeket is, olyan zene lesz, amit mindenki szeretni fog és hagynak időt társalgásra is kellemes háttérzenével 2014. augusztus 29-én 20:00 órától.

A bicskei Homály kis költői túlzással kultikus hellyé nőtte ki magát a maga bő negyedszázadában. Terasza idei  újjáépülése és bővülése után a belsőtér is jelentősen megváltozik.

Mint Máté írja: "Már biztosan sokan értesültetek róla, hogy szeptember elején teljes felújításon esik át a belső terünk! Részleteket még nem árulhatunk el. Mivel a Sörbár történetében lezárul egy korszak, szeretnénk ezt megünnepelni veletek egy fergeteges Retro bulival! Az élőzenéről természetesen ismét a Trio Cocktail gondoskodik! Várunk mindenkit szeretettel!" 

Találkozik ezen az estén  régi ismerős, haver és barát.  Ismerünk olyan törzsvendégeket - egyiket én úgy ismerem mint saját magamat -, akikért amikor nagyon nagy bajba kerültek, ezen a helyen is összefogtak a barátok.

Igaz-e Szarka Zsolti és még nagyon sokan mások, akikkel hetente megváltottuk a világot?

Van ennek a helynek valami belső spiritusza, főleg tőlünk, hiszen a vendégektől és az ott dolgozóktól teremtődött a régi belsőben, s biztosan megmarad az újban is a genius loci. Hogy stílszerű legyek, olyan ez a spiritusz, mint egy jó koncertté. Kellenek a hozzá a színpadiak, a színpad mögöttiek, s kellenek a nézőtériek.

Igaz-e Gudics Máté&Schmidt Nikolett?

Kívánjuk a helynek a legjobbakat, magunknak jó erőt, egészséget és azt, hogy legyünk aztán maradjunk má' fogyasztóképes kereslet erre a kis időre. Ennyi. Meg egy bambi.    

 

izing 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása