A Bicskei Szó információja szerint a lapukban már többször kiemelt borzalmas állapotú, főverőér jelentőségű forgalmas járdaszakaszok épülnek újjá Bicskén az Útéppark Bt. kivitelezésében. 

Ezekkel kapcsolatban tett közléseink mindegyike olvasói levélhez, telefonhíváshoz vagy személyes beszélgetéshez köthető. 

A Batthyány utca jelentős járdaszakasza, egészen a Magyar Sándor utcáig megépül.

Városunk legmeghatározóbb építészeti öröksége, a Batthyány kastély előtt a Kossuth utcában húzódó járda szintén új lesz, de információnk szerint a Kossuth utca teljes páros oldala egy az egyben városhoz méltóvá lesz - tegyük hozzá: a busás építményadónkból.   

Folytatódik a telepi járdaépítés is, hiszen az Akácfa utca Táncsics-Rákóczi utca közötti szakasza is járható lesz nemsokára, akár még babakocsit is lehet rajta tolni majd és nem kell a kismamának az útburkolatot választania...

Két hosszú szakasz újul meg, de még arra is figyeltek, hogy mindhárom városrészbe "jusson" új járda: telep, központ és kertváros.     

 

 

 ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jó, a Losonci persze megint kimarad. Gondolom, nem elég hosszú. :((
Mindenki emlékszik arra, hogy hányszor ígérték a kerékpárutat is, most a járdákkal együtt meg lehetne építeni legalább a Kossuth utcán végig.A kerékpárral bevásárlók örülnének,ha biztonságosan meg tudnák közelíteni a TESCO-t és a LDL-t.
Nagy Károly u kimarad,mert csak pár ház van az utcában!Várható volt.Igaz sokan járnak az uszodába ezen a kis zsák utcán keresztül,de mindenki az úttestet választja,mert a jobb oldalon lévő járda életveszélyes!Mindegy,a polgármester úr a Nagy Károly tér előtti gizgazos terület piachoz közeli részén engedélyezte,hogy levágják az un, füvet, a többi rész a Nagy Károly utcai részt viszont nem!A piac felőli részt már háromszor vágták le , a Nagy Károly utca felőli részt viszont egyszer sem.Mi lakók már neki álltunk volna,csak attól félünk,hogy a polgármester büntetést szab ki ránk,mert önkormányzati területen vágjuk,kaszáljuk a fűnek nevezett gazt!Már tanakodtunk,de úgy döntöttünk,hogy nem állunk neki a munkának mert a polgármesterben nem bízunk,tuti,hogy megbüntetne bennünket,hogy az "ö tulajdonában" lévő területen engedély nélküli munkát végzünk!És nekünk nincs annyi pénzünk,hogy büntetést fizessünk!Annak viszont örülök,hogy a Kossuth utcában megcsinálják a járdákat,mert jelenleg borzalmas állapotban van a jobb és a baloldali részen is!
Tisztelt Szerkesztő úr!

Nem tudom,hogy mi történt ,minek,kinek köszönhetjük,de tegnap és ma ki jöttek a gizgazos területre, a Nagy Károly tér és a Nagy Károly utcai részre, és levágták a gizgazt!Igaz,hogy találni kivetni valót a munkában,de azért mégsem lep el bennünket a gaz! Tulajdon képpen közmunka keretében, szép munkát végeztek az itt dolgozók! Más lenne a helyzet,ha rendes bérért dolgoztak volna!Ezt csak azért írtam meg önnek, mert szerettem volna a szerkesztő urat tájékoztatni a fejleményekről!Tisztelettel.Szokoli Andrásné
süti beállítások módosítása