Egy vágányon megindulhatott a közlekedés

Frissítés: 2014. 09. 22. 7 óra 20 perc

Eloltották a tüzet Bicske állomáson. Minden vágányon közlekedhetnek a vonatok.

A szerelvényfordulók és a feltorlódások miatt a délelőtti órákban 15-20 perc késésre számítsanak az utasok. 

2014. 09. 22. 6 óra 00 perc

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, 4 óra 49 perckor Bicske állomáson áthaladó tehervonatot meg kellett állítani, mert a vonat végén továbbított dízelmozdony kigyulladt. 5 óra 30 perckor a Tűzoltóság engedélyezte egy vágányon a közlekedést, így jelentősen javult a helyzet. A vonatok megindulhattak. Az erre közlekedő vonatok utasai 20-25 perc késésre számítsanak.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, 4 óra 49 perckor Bicske állomáson áthaladó tehervonatot meg kellett állítani, mert a vonat végén továbbított dízelmozdony kigyulladt. A rendelkezésre álló poroltókkal a tüzet nem lehetett eloltani. Az egész állomást feszültségmenetesíteni kellett, hogy a katasztrófa védelem szakemberei a tüzet el tudják oltani. Jelenleg áll a vonatközlekedés. Az erre közlekedő vonatok utasai jelentős, 40-50 perc késésre számítsanak. A tűz megfékezését fél hét körüli időre ígérik. Csak ez után indulhat meg a vonatok közlekedése. A menetrendszerű közlekedés, csak a délelőtti órákra állhat helyre.

A kialakult helyzetért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük.

Budapest 2014. 09. 22.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság MÁVINFORM

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása