Rajtunk spóroltok?

Címkék: közvilágítás

2014.09.26. 21:12

A Kerecsendi, Losonci utcákban nincs, az Akácfa nagyobb részében szintén nincs közvilágítás. 

Az Akácfa utca a Kerecsendi saroktól a Táncsicsig sötét. A Losonci nappal is életveszélyes a kátyúk miatt például kerékpárral.  

Hétköznap 6.30-tól 19 óráig a 06-80-102-532-es zöld telefonszámon jelezhetik, ha problémát észlelnek a közvilágítás működésében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amúgy a Losonczi utca ovoda utáni része megér egy misét. Oda nem jut aszfalt a füvet a bokrokat ,ami lassan belepi az egész utat,nem vágja senki(előttem én)A közmunkások a Hősök terére menet átvonulnak rajta. Pedig aduplájára emelt építményadót Mi is fizetjük. Szeretett képviselőnk erre is kampányolhatna, Javaslom hogy Vezérünk látogatásakor itt hajtsanak végig érkezéskor. Egyébként azösszes bevezető utat lefestették,füvet lenyírták.Olyan érzésem van mint havisszalépnénk a szocba. Ha jön aVezér minde ahol elhalad csilli villi legyen.
Szerencsére sportpályával szemben van világítás aki az állomásra megy vagy jön ott Menjen mert ott van világítás
süti beállítások módosítása