Itt van az alkotmányi háttere azoknak a polgári védelmi beosztásoknak, amiket minden tisztességes háttér-kommunikáció nélkül kaptak meg a város lakói

 Fontos és hasznos lépés. Véletlenül azért készítik elő mindezt közvetlenül a választás előtt, mert jól illik abba a politikai marketing által, adófizetők pénzén már a tömeg agyába mosott koncepcióba, hogy Magyarország meg van támadva és mi megvédjük. A beosztás üzenete: kezünkben tartjuk az országot.

Azt pedig a Tessely Zoltán vezette városban megszokhattuk, hogy nincs tisztességes tájékoztatás. 

Mint olvasónk írja, kissé rosszul sült el mert aki kapott ilyet az elégedetlenkedik, hogy miért ő és mi jogon, és hogy őt a munkahelye tuti nem engedi el.

Sok fiatal elégedetlenkedett miatta, ezzel csak szavazatokat vesztenek, már akivel erről beszéltem.

A kakas ovi udvarába időközben kikerült egy hatalmas hirdetőtábla, nem tudom mennyire szabályos ekkora méretű vas táblát gyerekek játszóterületére tenni. A tábla az uj polgármesteri hivatalt hirdeti.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menjen karcsika..zolika...ja ők nem..ők semmiben nem vesznek részt..csak kedves bicskeiek P Karcsi saját magára is szavazott több százezret..és ez a gerinc lesz polgármester nektek...hahaha....egèszségetekre
A legszebb az egészben,hogy adategyeztetés nélkül kiküldette vasutasnak bkv-snak eonosnak tigázosnak....Szerinte egyik sem közüzem,a belügy szerint mind az!!!!!!Bicske egyre szarabbúl teljesít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én pedig Pestről fogok hazarohanni, hogy elsősegélyben részesítsek bárkit itthon Bicskén... potom másfél-két órás út után. Gondolom... Valahogy így.
Még szebb az adatszolgáltatási kötelezettség, meg a kipontozott dátumú "előzetes adatszolgáltatás" dolog, ami alapján messzemenő következtetéseket vontak le - bár nem emlékszem erre az alkalomra...

Bár dátum nélkül nem érvényes a hivatalos levél sem, ha jól tudom...
Én valamiből nagyon kimaradtam... nem is rémlik, hogy kaptam volna ilyen levelet, pedig kb mindenkitől ezt hallom.
süti beállítások módosítása