Nem hivatalos információnk szerint a miniszterelnök holnap egy óra tájban érkezik a Hősök terére. Az Európai Uniós háttértámogatásból megújult park átadásán vesz részt valamint megtekinti a városháza szintén EU-s hátterű homlokzati felújítását.

Az átadóra úgy tudjuk regisztrálni kellett, akárki nem ülhet oda csak úgy. Hogy is nézne ki? 

A legnagyobb munkát utóbbi hétvégéjük teljes bedobásával a GESZ fűnyíró emberei végzik. Sajnos a város nem eléggé támogatja őket, a statisztika följavító közmunkás-foglalkoztatás pedig közröhej számba megy Bicskén is. Mint megtudtuk, Tessely korábbi kabinettitkára (nem röhög, tényleg ez volt a neve - A szerk.) városunk gépjármű flottájának kedvenc pilótája, az alpolgármester öccse lett a GESZ vezetője. Próbáltuk találgatni, mi az édes sütőtök köze lehet a városüzemeltetés gyakorlati feladataihoz. Abban azonban egyetérthetünk, hogy nem tekinti kihívásnak, s hogy nem ez volt az álma. Idő kérdése. 

Arról nincs információnk, hogy Orbán Viktor kilátogat-e a gánti bánya Nagyállomáson fekvő depójába a Móricz Zsigmond utcába.  Az ott élők életminőségét jelentősen rontja a bánya bicskei tevékenysége, erről blogunknak, az RTL-nek, a HVG-nek is nyilatkozatokat tettek. A bicskei képviselőjük, Tessely Zoltán és Pálffy Károly teljesen magukra hagyták őket, nem állnak ki mellettük. Pedig náluk regisztrálni sem kell.  

     

 ia

  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása