Október elsejétől őrlángon

Címkék: vélemény

2014.09.29. 06:07

A bicske.info-ból lett bicske.blog október 1-től őrlángra kapcsol, vagyis önkéntes munkában dolgozó szerkesztője más elfoglaltságai miatt a jövőben kevesebb bicskei közéleti kérdéssel kíván foglalkozni, mint azt a weben 2007 óta tette.   

A bicskeonline@gmail.com címűnkre érkező olvasói leveleket, filmeket, fotókat és más tartalmakat közölni fogjuk heti átlag 10 ezer letöltést elérő oldalunkon.

Betegekért, idősekért, szegényekért, elesettekért a jövőben is ki fogunk állni. Karitatív felhívásaitok is jöhetnek. Civil kezdeményezéseitekkel - mint amilyen például a Bicske Szíve Park, a játszótér megépítése, az Önzetlenség Napja, a bicskei bálok a beteg gyerekekért kommunikációja volt - továbbra is számíthattok ránk,    de a helyi hírszolgáltatásából, az események szenvedélyes követéséből és véleményezésből visszaveszünk, mert ez életforma, amin változtatunk.

Örömmel tettük ezt szülőföldünkért saját költségre és honorárium nélkül. Akik olykor rosszindulattal  azt találgatták, hogy vajon ki fizeti ezt a blogot, önmagukból indultak ki. Mert el sem tudják képzelni, hogy valaki fizetség nélkül tegyen szülőföldjéért. (Pedig nem nagy sci-fi.)  

 Köszönet a kedves Olvasók figyelméért, nem veszítjük egymást szem elől. 

Azt már 9 óra 19 perckor teszem hozzá, hogy jólesnek az aggódó és gondoskodó hívásaitok, hogy "Mi történt?" Valójában semmi. Csak egy kicsit unom már azokat az arcokat, akiknek közvetve tükröt tartottam. Például amikor  a most templom közeli kirakatban nagy fotón látható hölgyek és urak - idős, beteg, önellátásra képtelen emberek bentlakásos ellátását szüntették meg Bicskén, elzavarva őket innen. Nem kell ahhoz keresztyén költői széplélek, hogy ennek a lépésüknek a visszataszító motívumát észrevegye.

"Megértem" - írja olvasónk döntésem közlése után. 
De azért azt is tudomásul kell venni, hogy Te nem ültél a tizenkettőjük között, mégis többet értél el a nyilvánosság erejével, mint az ott ülő ellenzékiek összesen. Olyan ügyeket indítottál el, amelyek nélküled nem lettek volna.
Sokszor olyan volt, mint egy mesebeli tükör."

Köszi. Ezeket a dolgokat továbbra is segíteni akarom (ha kell, szerkesztve) és továbbra is saját belátásom alapján közlök minden arra érdemes Bicskére vonatkozó tartalmat, rendőrségi, mentők vagy tűzoltók által kiadott közleményt, olvasói javaslatot, kritikát, kezdeményezést. És fotózásban is Ti vagytok a legjobbak.  Átadnám a terepet az olvasóknak. Kellő szakmai alázattal bevallom (fájdalmas sóhaj, megtörli magas homlokát, szemei párásak), ha megnézzük az én összes saját kezű írásom olvasottsági átlagát, aztán összevetem az Ír az olvasó címke átlagával - bizony az utóbbiak - vagyis Ti jöttök ki jobban. Mert jobbak vagytok realitásérzék tantárgyból. Mert nem igaz, hogy nem vagyunk kíváncsiak egymásra! És az is igaz, hogy sokat lehet tanulni Tőletek. (Már akitől. Khm.) 

A bicske.info nevű Facebook csoportunk, ahol jobbára nem jelölgettünk, hanem "csak" csatlakoztak hozzá, továbbra is él. Ez a csoport az olvasói törzsközönségünk és legalább még egyszer ennyi, aki saját jól felfogott érdeke miatt nem jelölt ott minket, mert nem kockáztat semmit, nos és azok a választott városvezetők, akik azt mondják, hogy nem olvasnak bennünket, még csak nem is hallottuk rólunk, miközben reggel ezzel kezdik. Úgy vannak velünk, mint az egypárt főleg budapesti középvezetői a nyolcvanas években: titokban azért ezerrel olvasgatták a szamizdat sajtót. Tehát kedves Olvasó, tiéd a terep. A nyilvánosságnak tényleg van ereje itt is. Egy bloggal is lehetett tenni a városért - 0 Ft+ÁFA/hó összeget kiszámlázva. 

Ez is megvolt - még sincs este.               

 

 Izing Antal

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak azt mondom kár nagy KÁR!
Jaj , neeeee !!

[IMG]http://r27.imgfast.net/users/2712/39/56/34/smiles/629313.gif[/IMG]
sebaj irjuk ami a csövön kifér.....minden jobb annál ami még ránk vár ebben a narancsligetben...örök tél és még a fecskék sem fognak visszajönni...
süti beállítások módosítása