Olvastam, hogy takarékon vagy, de Téged mégis olvasnak, jó lenne ha megírnád. Adott ez a bicskei betyárok munkájával létrejött szép kis terület, ami korábban, az ún. feltöltés után úgy nézett ki a város központjában mint Drezda a bombázás és sitt eltakarítása után.

Mára pedig bicskei családok munkája és összefogása miatt lett szép. Szegény Tessely az elején még rendőrt küldetett az ott dolgozókra, aztán kapcsolt: amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére. Erre - a meglett játszótér kezdeményre úgy jár a családosok egy része, hogy fölpadkáznak a két éve odavetett fűre. Ott parkol nyolc autó, mert nem tudnának mondjuk 50 méterrel többet gyalogolni, ha szépen beállnának egy közeli ház elé vagy uszoda parkolójába. Milyen ez már? Jó, hogy nem a mászóka alá állnak be.

Bicskei Szíve Park ez vagy Bicske Szíve Parkoló?!

Ha kell oda parkoló akkor csináljon a város. Kövessék a skandináv mintát. A parkok járdái is úgy lesznek ott  megtervezve, ahol a legjobban kitaposott. Ha ide parkolni akarnak, akkor csináljanak parkolót. De addig tiltsák meg, hogy a kocsikkal zöld területen dekkoljanak, amikor ott van nekik a Bicskei Tanuszoda parkolója.        

Azt látom, hogy táblával jelzik a gyerekek átkelését. De valójában egy iskolaépület és játszótérrel valamint uszodával rendelkező park között húzódó igen forgalmas utcára minimum illene kijelölt gyalogátkelőhelyet kialakítani.

 

 

M. L.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Körbenéztem: a parkoló fullra. Uszodai is. A házak előtt lakók parkolnak,nem is lenne szép dolog elfoglalni a helyüket. Az EON előtt megint tömve. Sokan örülnek most a parknak,és Bicske távolabbi csücskéből is viszik most a gyerkőcöket. Nem mindenki akar,tud gyalogolni 4-5 km-t. Haza is kell érni estére időben,és csak suli,ovi után élvezhetik a gyerekek a játékokat. Ne keressünk már a kákán is csomót....
Lehet hogy kevés a parkoló és ami van az is tele van, de azt gondolom még sem megoldás a park területén parkolni. Vannak emberek akik nagyon sokat tettek azért, hogy a sittlerakónak használt területen mára fű zöldeljen. Igen, meg kell oldani ezt a problémát, de vigyázzunk már arra ami egyszer nagy nehezen meg lett csinálva!!!
Olvasónk írja:
na mar raktak ki szalagot, hogy a parkot ne nézzék már parkolónak. egyébként a rendőrség túlsó felétől majdnem a murvás burkolatú uszodai bejáróig a park oldalán épülhetne egy parkoló, mert tanidőben és piacnapon igen nagy a forgalom a területen. de lehetőleg ne olyan katasztrofális fölfestés, mint amit a főterén csináltak az oroszlán patika és a játszótér közötti részen, hanem egy halszálkást, ami nem pazarol területet. a zsúfoltság jól megmutatja, mennyire oktalan dolog volt a főtérre cibálni a buszmegállót, hogy még több parkolóhelyet vegyen el. Kijelölt gyalogos átkelőhely a iskolaoldalról a Bicskei Tanuszoda felőli parkba: KÖTELEZŐ
Muszáj autóval menni?
süti beállítások módosítása