Nadrágjába rejtette az italt

Címkék: rendőrség

2014.10.06. 21:51

A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak a bolti tolvajjal szemben.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a külföldi A. Ahmeddel szemben.
Mint arról korábban beszámoltunk a Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. szeptember 15-én éjszaka a Bicske, Csabdi utcában lévő hipermarketből érkezett bejelentés bolti lopásról. Az áruház biztonsági őrei egy külföldi férfit értek tetten, aki az áruvédelmi eszközök eltávolítását követően szeszes italokat és csokoládét rejtett a ruházatába és a táskájába, majd fizetés nélkül távozott. A. Ahmedet a kiérkező járőrök elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították.
A Bicskei Rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügyben folytatott büntetőeljárást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása