Sikernap a DHKSE – nél!

Címkék: sport dhkse

2014.10.06. 23:07

Október 4-én vettünk részt az V. Pilis Városi Nyílt Kempó Kupán.

dhkse222.jpg


Tizennégy versenyzőt, valamint 6 bírót delegáltunk a versenyre, akiket Metzger Antal Shihan a Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület elnöke kísért el.

dhkseeee.jpg
A nap végén 13 arany érem, 4 ezüstérem, 2 bronzérem, és 3 negyedik helyezés volt a csapat mérlege. A rendezők sok szép és hasznos ajándékkal is kedveskedtek a sportolóknak. A versenyen megjelent 16 csapat közel 150 versenyzője küzdött az érmekért.
A bírói teambe Radovics Alexa, Ifj. Krajczár Gyula, Timár Gábor, Rácz Richárd, Piros Béla és Piros Patrik személyeket delegáltuk, akik kimagasló munkát végeztek, amit ez úton is köszönünk.
Szeretném továbbá Tóth Béla, Lizicska József, Rácz Richárd, Piros Patrik, Piros Béla és Metzger Antal felkészítésben nyújtott áldozatos munkáját megköszönni, hisz ez a sok szép helyezés az Ő munkájukat is jellemzi.
A teljes beszámolót a www.facebook.com/dhkse oldalán olvashatják.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása