Többen érdeklődtek ma arról a faluban, mi ez az egész, hogy csekket küld a Fidesz a "harcostársaknak". A Facebook-on a legtöbben szinte morbid momentumként értékelik ezt a pr dobást.  

 

Valószínűleg azok kaptak ilyen küldeményt (természetesen közvetetten a mi számlánkra), akik aláírták a rezsicsökkentés gondolatát, ami alapvetően baloldali, a lakossági párti szempontokat tükröz, de a "nagy" önmagát kereső baloldali pártnak nem jutott eszébe, hogy a rezsicsökkentés gondolatával el lehetne találni minden magyar háztartásba.Pedig attól a kongresszustól számítva, amikor 1989. október 7-én az MSZMP megszűnt és az MSZP meglett - talán ez lett volna életük legnagyobb gondolata   

"Ezt ma kapta anyu az Orbántól, hogy nem sūl le a bőr a képükről, harcostársi megszólítás, na meg a csekk még mi adjunk" - áll a Facebook-on, fotón a Fidesz számlára kitöltött csekk. Ez a harcostárs nagyon munkásmozgalmi...

Egy olvasó azt kérdezi, hogy ezek arra gondolnak, hogy mind a 20 forint rezsicsökkentéssel megtakarított pénzt küldjük be nekik? Vagy mégis mit? Teljesen el vannak ezek innen szakadva, de mindegyik "elithez" tartozó, elég rájuk nézni.

 Később azt találgatja valaki, hogy ezzel azt akarják megmutatni, azt akarják eljátszani, mennyire nincs pénzük, mennyire nem jön nekik sehonnan és az is biztos, hogy sokan abból a megfontolásból fizetnek, hogy jelen legyenek a listán, ahová a jó pontosokat gyűjtik.

 

ia

         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása