A Máté János esperes és felesége, Máténé Antal Éva vezette Bicskei Református Egyházközség a temetőkapu igényes felújítása után megkezdte egy igényes temetőkerítés megépítését is a város segítségével.   

Valószínűleg hamarosan megkezdődik a katolikus temető rossz állapotban lévő kerítésének lebontása és cseréje is. (Minden plakátnál többet ér - A szerk.)  

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon örvendetes, de,,, hogy épen most? Így pár nappal választás előtt,Éshát biztos semmi köze sics Máté úr,fideszbeni indulásához? CSak én vagyak egykissé rosszindulatú. Isten útjai kifürkészhetetlenek!
@elemér az öreg villám: tudod, nem ma kezdődött, hogy választások előtt két hónappal tér napirendre feladatai fölött a település. s bizony minden plakátolásnál többet ér. s ha megnézed azt a munkát, amit Máté János saját közössége, a bicskei reformátusok érdekében végzett a templom, parókia, gyülekezeti ház felújításával, a temetőkapu cseréjével, akkor azt fogod mondani... és ezt nem pár nappal a választás előtt kezdte... ebbe a testületbe igen igénytelen pontok is lesznek, majd meglátod. ő legalább egyáltalán nem az. esetében például nem érdekel, hogy milyen párthoz tartozik. szerintem nem is párttag, mert nem lehet az. ennyi. korábbi írásom, aminek elején olvashatsz is róla: bicske.blog.hu/2014/08/23/konzultaljunk_bicskerol
süti beállítások módosítása