Quadot lopott Öreghegyen

Címkék: rendőrség etyek

2014.10.10. 11:49

quad_1412934416.jpg_503x334

Egy 20 éves férfi Etyeken egy melléképületből lopott el egy quadot. A bicskei nyomozók vádemelést javasoltak az ügyében.

A Bicskei Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 20 éves V. Sándor etyeki lakossal szemben.

 A nyomozók azzal gyanúsítják a helyi férfit, hogy 2014. február 25-én éjszaka bement Etyeken egy az Öreghegyen lévő telekre és az ott található melléképületből egy quadot tulajdonított el. V. Sándor a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A rendőrkapitányság a napokban befejezte az ügyben folytatott eljárást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek - írja a rendőrségi közlemény.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása