Ez az újság annyira kampányszóró izé, hogy már az impresszum sem fért el rá, miközben tudtommal kötelező. Tessely-Pálffy fotóinak aránya igazságos: 3:3. Más ebben a városban nem létezik. Csak ők. A messiásaink. Akik nagyon kellettek ide, hogy a korábbi városvezetés jóvoltából kiépült jelentős városfejlesztések átadó ünnepségein beszédeikben saját vállukat saját két kezükkel megveregessék. Bal kézzel a jobb vállukat, jobb kézzel a bal vállukat.     

Annyira vicces, hogy a címe: "Legnagyobb érték az összefogás". Miközben Pálffy Károly alpolgármester Bicske Csabdin élő polgármesterének tudtával rendőröket küldött a Bicske Szíve Parkjában önkéntes munkát végző családokra. Az nem volt vicces. Bicskén eddig soha nem fordult elő ilyen. Mindent elárul ez róluk. 

 

Megjegyzésünk a 4-5 oldalon közöltekhez: 
Nem a város érdeme/pénze, legfeljebb a nyomásgyakorlásé, hogy a Szt. István u. József A. u. Kossuth utca aszfaltozva lett.
Az EFI iroda pénzét az EÜ központ vezetése szerezte, a város végül csak kiegészítette.
Vajon a Polgármesteri Hivatal megújult épületét miért csak hátulról mutatják közeli képen? Csak ez látványos változás? Közel 300 millió forintért!
6-7 oldal.
Olvassuk el a szöveget, főként a végét. Azért van kétszer az utolsó bekezdés, hogy mindenki megértse? Vagy hogy megteljen a szövegblokk? Hazugságokkal is jól tele van, például kamerahálózatot nem építettek ki Bicskén. 
A halastónál nem épült áteresz, pedig kellett volna az út alatt, ami épült és a fotón is látható, azt egyszerűen ár-apasztónak hívják.
Az Ady E. utca 1 és 2 fura kontraszt, az utca két oldalán van, mi a változás? Hogy az előző városvezetés rendbe tette? 
Az EÜ központ pályázata még szintén Sz J-hez kötődik, Tessely Zoltán, akinek szerencsére nem sok köze van Bicskéhez, az elején meg akarta akadályozni, mert kellett hozzá önrész is! De nem tudta megakadályozni és amikor meglett, szánalmas módon úgy avatta fel, mintha neki lenne köszönhető. Máig röhög rajta a város.  
A Zeneiskola utcai homlokzatára érdemes pillantást vetni, vajon az miért nem újul meg az új járási központtal szemben?
Új fahíd - ha a város nem sózatta volna, mint ahogyan tették már azt a fahíddal is, a régi híd is állhatna. Az új híd árából, 11 millió Ft - azért juthatott ide-oda. 11 millió egy központi jó kis lakás Bicskén. A híd is összkomfortos?    
8-9 oldal.
Az új járási hivatalhoz állami épületben tervezik a helyi házasságkötő termet. És fizetnek érte bérleti díjat?
Az ötemeletes épület új funkciót kap. A hatályos kormányhatározat pedig lebontja éppen az ötletelő polgármester kezdeményezésére. akkor most mit is szeretnének?
Helyreállítják a Csillagvizsgálót és környezetét. Miközben perben állnak a tervezővel, akit Tessely nagyzási hóbortja hozott Bicskére, aztán nem fogadta el a tervet és ki sem fizette. Egyébként az ötlet jó. Csak nemsokára 2x2 sáv helyett 3x2 sávos autópálya fog dübörögni alatta.
Utolsó oldal, közlemény.
"........ Általános Igazgatóság ..........." ilyen nincs is, maximum általános igazgatás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

józan ész ugy sincs narancséknál,hajbokolás cinizmus felsőbbrendűség...és persze összefonodások főleg itt.....hányinger kerülgeti azt aki ezenkivül van...és hazugság hegyek valamint butaságok..na persze nem az intelligencia tört utat magának hanem kinevezett kiskirályok igy pedig zsákutca a dolog..de fityeszék győznek nyugi..mi meg indulunk a határra egy normális világ reményében...
@rókafarka: nézd, pirosoknál is jelen van mindez nem csak a "narancséknál", ahogy fogalmazol - nem mellékesen legtöbbjük volt "piros". vérnarancs. a piros sikertől is sokan mennének a határnak. holnap azok nyernek, akiktől kevesebben indulnak és többen maradunk. aztán majd meglátjuk. nagy változás nem lesz. ahogy a szokásmondás fogalmaz, ha a választásoktól valami megváltozna, már régen betiltották volna.
sajnálatos modon te sem érted de hagyjuk........sokkal több otthonmaradó volt mint amennyivel károlyka nyert..ha elmennek akkor lehet más győz..tehát változna egy választás miatt sok minden ha a magyar embernek esze lenne de nincs..igy marad itt is a lábszag és poshadt viz..de nekünk ez jó sőt a legjobb igy köszönjük a sok bicskei otthon maradónak..csak ezután tényleg kuss és senki ne sirjon épitményadó fizuemelés stb miatt..és károlykának még 300k költségtérités...egyébként pirosék jelöltje ingyen kutyakennelt kapott a várostol ugyhogy ott is van vaj tudom...pont ezért rothad az egész...
süti beállítások módosítása